Pagina's

vrijdag 30 november 2012

Ogenschaduw stash (van Amy)

Vandaag laat ik door middel van foto's mijn ogenschaduw stash zien. Ik laat alleen de mono's en kleine pallettes zien. Niet mijn grote pallettes.

 
In deze bakjes zitten mijn ogenschaduws. In de voorste de mono's en de pigments en in de achterste kleine palletjes. Ik weet niet of jullie het achterste bakje goed kunnen zien, maar ik heb de foto gemaakt van hoe de bakjes in mijn make up kast staan.
 
 
Ik begin met mijn grote trots. Dat is mijn enige echte Mac ogenschaduw. Een hele tijd geleden hebben jullie deze al in een shoplog kunnen zien. Dit is de kleur Trax en ik ben er heel blij mee.
 
 
Essence mono's, 2 pigments en een ogenschaduw van p2. (p2 heb ik er bij gedaan, omdat het een soort gelijk product als essence is, maar deze is alleen in duitsland te koop)
 
 
Catrice mono's.
 
 
Catrice made to stay nr 010. Deze gebruik ik soms onder mijn ogenschaduw.
 
 
Gosh pigments.
 
 
MNY en Beyu.
 


 
 
Dit waren mijn mono's. Dan is het nu tijd voor mijn kleine pallettes.
 
 
Essence.
 
 
Catrice.
 
 
Infinity woman (alleen in duitsland te koop)
 
 
MAX ( te koop bij de action)
 
 
L'oreal, Bourjois en Beyu.
 
 
Glitter eyes pallette ( om smokey eyes te maken deze is van de douglas)
 
 
De sinaas appel is van de claires, de blauwe heb ik een keer op de markt in beverwijk gekocht en de zwarte is van een etos kerst collectie.
 
 
Dit waren mijn mono's en kleine palletjes. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie hebben. Maak er foto's van en mail het naar: wonderfullmakeup@hotmail.com.  En laat een comment achter als jullie ergens een revieuw van willen!
 

1 opmerking: