Pagina's

woensdag 5 december 2012

Noosa.

Misschien kennen jullie het merk Noosa al. Anders kennen jullie het na vandaag. Noosa is een sieraden merk uit Amsterdam. Alles is gemaakt van natuur producten. En alle chunks ( ik vertal later wat dit is) hebben een betekenis.


Laten we beginnen met de armbanden, dit is ook het enige wat ik van dit merk heb. Ik heb 2 armbanden en mijn moeder 1.

 
Dit zijn mijn armbanden. De voorste is een enkele grijze deze is van echt leer en kost €19,95. De linker achterste is een dubbele bruine en aan de rechterkant zie je een dubbele zwarte. Beide kosten €29,95. En ze zijn ook gemaakt van echt leer. De armbanden zijn ook verkrijgbaar met een koeienvacht. Zoals je misschien kan zien zitten er een soort druk knoop gaatjes. Deze zijn bedoelt voor de chunks.
 
Dit zijn mijn armbanden met chunks.
 


 
Chunks zijn een soort sierlijke druk knoopjes. Je hebt er heel veel verschillende soorten van. Er zijn 4 prijsklasses, 7,95 9,95 12,95 en 15,95.
 Op het eerste plaatje zie je mijn enkele grijzige armband met bruin gele chunks. De tweede armband is mijn bruine met roze paarse en witte chunks. En op de onderste armband (deze is van mijn moeder) zie je rode zwarte en zilveren chunks.
 
Om je chunks te bewaren zijn er een aantal mogelijkheden:
 
 
Dit is een papieren kaartje speciaal voor chunks. Door de gaatjes kan je je druk knoopjes doen. Ik heb deze bij mijn aankoop van de chunks op de grijze armband gekregen.

 
Dit is een plastic kaartje. Deze kreeg ik bij de aankoop van mijn armband.
 
En dan de chunk bewaardoos.

 
Dit is de buitenkant.

 
En de binnenkant met al mijn chunks.
 
 
Bij de aankoop van een Noosa armband krijg je een zakje om je armband in te bewaren. Deze is gemaakt van katoen.
 
 
 
Wat ik heel handig vind is dat Noosa boekjes heeft met met de chunks er in. Als ik van plan ben nieuwe te kopen kijk ik thuis al even wat er allemaal is.
 
 
De buitenkant.

 
De binnenkant. Wat mooi gemaakt is is dat er aan de zijkanten chunks staan afgebeeld met een nummer erbij. In het midden staat dat nummer met de naam, de betekenis en de prijs van de chunk.
 
Wat ik zo leuk vind aan Noosa armbanden en chunks is dat het bij al mijn kleren past, doordat de chunks er in verschillende kleuren zijn. Ik draag daarom ook bijna elke dag een van mijn armbanden.
 
 
Hebben jullie ook een Noosa? Laat me weten wat je er van vind!

 
 
 


1 opmerking:

  1. Hoi,

    Waar heb je die Chunks bewaardoos vandaag?..die is wel erg handig !
    Groet
    Marleen
    (marleen@photovictim.com)

    BeantwoordenVerwijderen